Sapa bain mongkog atine kadhung niti sejarahe Sayu Wiwit. Wanita
turunan bangsawan kang lila urip uled ambi rakyat, ninggalaken urip enak
ring puri. Urip sara teka alas siji nyang alas liyane ngelawan Kompeni
kanggo mbela tanah kelairane. Sing iku bain, Sayu Wiwit iku wong wadon
kang bisa dadi panglima perang mimpin perajurit lanang lan wadon. Sayu
Wiwit duwe wibawa gedhe lan sagah ngobong
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: