Sapa bain mongkog atine kadhung niti sejarahe Sayu Wiwit. Wanita
turunan bangsawan kang lila urip uled ambi rakyat, ninggalaken urip enak
ring puri. Urip sara teka alas siji nyang alas liyane ngelawan Kompeni
kanggo mbela tanah kelairane. Sing iku bain, Sayu Wiwit iku wong wadon
kang bisa dadi panglima perang mimpin perajurit lanang lan wadon. Sayu
Wiwit duwe wibawa gedhe lan sagah ngobong
Axact

KAOS DAKWAH

KAOS DAKWAH adalah blog membahas tentang cara pembuatan Kaos Dakwah sampai bagaimana cara menjual Kaos Dakwah Online maupun offline, Silakan cari artikel di GHIRAH.COM..Terima Kasih telah berkunjung di blog sederhana ini, Jika antum PRODUSEN KAOS DAKWAH ATAU DISTRO MAU KERJASAMA SILAKAN KONTAK NO TLP YANG ADA DI WEB GHIRAH.COM

Post A Comment:

0 comments: